Wat is Art Area

Design is overal, van de inrichting van uw woonkamer, het ontwerpen van een eigen huisstijl of een uniek kunstwerk.

Design in de breedste zin van het woord, dat is wat Art Area zo bijzonder maakt, daarbij gaan we er van uit dat een ontwerp altijd iets positiefs bij moet dragen aan zowel de functionaliteit als het gevoel.

Of het nu gaat om een huisstijl of een boekenkast, bij Art Area begint alles met een goed gesprek. Het uitwisselen van ideeën en inspiratie, is essentieel in onze werkwijze, en leidt tot het beste eindresultaat.

Afhankelijk van uw wensen gaat Art Area hierna aan de slag om uw idee uit te werken in beeld. Hierbij maken we gebruik van grafische pakketten zoals Photoshop, Illustrator, Sketchup en Rhino. Deze maken het mogelijk 3D-ontwerpen presenteren van bijvoorbeeld een meubel- of tuin-ontwerp.

Nadat u tevreden bent met het ontwerp is het zelfs mogelijk dat ArtArea ook de uitwerking op zich neemt.
Door onze ervaring in hout bewerken, metaalbewerking en elektra kunnen wij veel van uw ideeën werkelijkheid laten worden. Denk hierbij aan verlichting, meubels en zelfs tuinaanleg. Maar ook muurschilderingen of schilderijen kunnen wij voor u realiseren. En voor al onze werkzaamheden geldt dat deze secuur en kwalitatief hoogstaand worden uitgevoerd.

Art Area
designs Art for your Area

Social Media

Foutmelding

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (regel 2396 van /home/artareanl/domains/artarea.nl/public_html/includes/menu.inc).

Neem contact met ons op

Geen idee is te gek! Neem gerust contact op, wij luisteren graag naar uw wensen.
Vul het contactformulier in of bel met ons

Schroom niet om vragen te stellen, u kunt ons bereiken via onderstaande gegevens of u kunt het contactformulier invullen. Wij nemen binnen 3 werkdagen contact met u op om uw vraag te beantwoorden of desgewenst plannen we een afspraak in om samen met u de mogelijkheden te bespreken.

De Leemput 66, 4661 VS Halsteren 

Telefoon 06 28 43 18 36

 
U vindt ons op Social Media