Wat is Art Area

Design is overal, van de inrichting van uw woonkamer, het ontwerpen van een eigen huisstijl of een uniek kunstwerk.

Design in de breedste zin van het woord, dat is wat Art Area zo bijzonder maakt, daarbij gaan we er van uit dat een ontwerp altijd iets positiefs bij moet dragen aan zowel de functionaliteit als het gevoel.

Of het nu gaat om een huisstijl of een boekenkast, bij Art Area begint alles met een goed gesprek. Het uitwisselen van ideeën en inspiratie, is essentieel in onze werkwijze, en leidt tot het beste eindresultaat.

Afhankelijk van uw wensen gaat Art Area hierna aan de slag om uw idee uit te werken in beeld. Hierbij maken we gebruik van grafische pakketten zoals Photoshop, Illustrator, Sketchup en Rhino. Deze maken het mogelijk 3D-ontwerpen presenteren van bijvoorbeeld een meubel- of tuin-ontwerp.

Nadat u tevreden bent met het ontwerp is het zelfs mogelijk dat ArtArea ook de uitwerking op zich neemt.
Door onze ervaring in hout bewerken, metaalbewerking en elektra kunnen wij veel van uw ideeën werkelijkheid laten worden. Denk hierbij aan verlichting, meubels en zelfs tuinaanleg. Maar ook muurschilderingen of schilderijen kunnen wij voor u realiseren. En voor al onze werkzaamheden geldt dat deze secuur en kwalitatief hoogstaand worden uitgevoerd.

Art Area
designs Art for your Area

Social Media

Indoor

Zwevende plank

Een zwevende plank gemaakt en gemonteerd.

Project Details

KLANT :

DATUM: 26 sep 2015

TAGS : Indoor

WEBSITE :

Zwevend werkblad

Voor LLEO6 een strak zwevend werkblad gemaakt. Zodat ze hier heerlijk aan werken kan.

Project Details

KLANT :

DATUM: 29 jun 2015

TAGS : Indoor

WEBSITE :

Slicedtabel

Deze sidetabel zweeft, een mysterie hoe dat kan.

Project Details

KLANT :

DATUM: 03 mrt 2014

TAGS : Indoor

WEBSITE :

Seatcase

Seatcase. Life's a journey, have a seat. Aan de basis van iedere Seatcase liggen ervaringen en beelden die ik heb opgedaan tijdens verschillende reizen. De gebruikte materialen en het ontwerp ademen de sfeer van het land en brengen me in gedachte terug naar alle mooie plaatsen die ik ooit heb mogen bezoeken. Voor mij is dan ook de herinnering onderdeel van de reis, een figuurlijke koffer vol neem je met je mee naar huis. Ga zitten en dwaal af naar prachtige plaatsen over de hele wereld.

 

 

 

Project Details

KLANT :

DATUM: 19 mei 2013

TAGS : Indoor

WEBSITE :